Denne oppstart vil endre måten du tenker på tannlegen

En tidligere sikringsfondsanalytiker ser ut til å rive opp dentalindustrien – og gi bedre hygienister.

Eva Sadej, som jobbet for Ray Dalio’s Bridgewater Associates i fire år, forlot i fjor for å starte Floss Bar, en app for å skaffe overkommelig forebyggende tannpleie til flere mennesker.

Floss Bar gjør det mulig for tannhygienistene å freelance og planlegge grunnleggende omsorg – som rengjøring og tannfarging – i tannkontoret hvor de jobber nå, men i off-timer som ikke brukes av tannlegen.

“Vi jobber i de ulike timene når tannlegen ikke er der eller bare er på røret,” sa Sadej The Post. “Jeg er i stand til å gi kundene en god avtale fordi det er tider da kontoret ikke ville tjene penger uansett.”

Floss Bar er en vinn-vinn fordi hygienistene får ekstra arbeid – og betaler – og tannlegerne lager en ekstra inntektsstrøm når de tar en del av hygienistene, sa Sadej.

Floss Bar, som i dag er i ferd med å øke $ 1 million i kontanter – til en verdsettelse på $ 5 millioner – har avtaler med tre Manhattan tannpleie og ser ut til å utvides.

Det håper å sette avtaler med 1000 tannlegekontorer over hele landet om fem år, sa Sadej.

Core to Floss Bars filosofi er troen på at kundene skal kunne kontrollere omfanget av tannpleie, till exempel om man trenger rotfylling oslo. Pasientene kan velge om de vil ha en formell eksamen med tannlegen på stedet eller hvis de bare vil ha forebyggende behandling.

“Pasientene har egne grenser,” sa Sadej. “De velger deres nivå av komfort.”

For de som velger en fullstendig eksamen, blir noen problemer som Floss Bars hygienister oppdager, som for eksempel hulrom eller rotkanaler, henvist til den tilsynsførende tannlegen.

“Vi er effektive,” sa Sadej posten. “Våre kunder trenger ikke å forlate arbeidet og tilbringe tre timer å få grunnleggende tannpleie.”