Personvern hos oss

Hans personvernerklæring beskriver personvernspraksis for onlinechat.co.in. Vi har gitt denne uttalelsen for din personlige informasjon og sikkerhet.

Informasjon er samlet av brukere på ulike punkter på vår nettside, detaljert i denne erklæringen.

We will not collect or share information on our page in any other way than described in this statement.

Registrering: Registrering er en valgfri tjeneste og brukere er ikke pålagt å registrere seg. Under registrering er en bruker nødvendig for å verifisere en e-postadresse. Denne informasjonen er brukt til å kontakte brukeren om tjenestene på vår side.

Nettsted- og tjenestoppdateringer: Vi kan fra tid til annen sende brukeroppdateringer til brukeren og tjenestekampanjen. Medlemmer er ikke i stand til å abonnere fra servicemeddelelser, som inneholder viktig informasjon om tjenesten. Vi kommuniserer med brukeren for å levere forespurte tjenester og i forhold til problemer relatert til deres konto via e-post.

Cookies: En informasjonskapsel er et dataprogram lagret på brukerens harddisk som inneholder informasjon om brukeren. Bruk av en informasjonskapsel er på ingen måte knyttet til personlig identifiserbar informasjon mens du er på nettstedet vårt. Når brukeren lukker nettleseren, slutter kaken bare. Ved å sette inn en informasjonskapsel på nettstedet vårt, vil brukeren ikke måtte logge inn et passord mer enn én gang, og dermed spare tid på vår side. Hvis en bruker avviser cookies, kan de fortsatt bruke nettstedet vårt.

Google bruker informasjonskapsler for å hjelpe til med å vise annonsene som vises på nettsteder til sine partnere, for eksempel nettsteder som viser AdSense-annonser eller deltar i Google-sertifiserte annonsenettverk. Når brukere besøker en partners nettside, kan en informasjonskapsel bli droppet på den endelige brukerens nettleser.